Herken je dit?

Je hebt een hoge energierekening maar je weet niet waar het in zit.

Je wilt op een leuke manier geld besparen en…

Je wilt ook iets voor onze planeet betekenen.

Energie besparen? Wij doen het net even anders…

web-figuur-consument

1 VERZAMELEN

De Ipsum Gate leest jouw niet zo slimme meter uit en vangt de totale verbruiksdata op. Je hoeft hem alleen maar in de P1 poort van je slimme meter te pluggen.

2 DOORSTUREN

De Ipsum Gate verbind je met het internet en dan wordt alle informatie naar Ipsum verzonden.

3 IPSUM MAGIE

In de backend van Ipsum wordt jouw totaalverbruik ontrafeld naar verbruik per apparaat en sluipverbruik. Des-aggregeren noemen we dat.

4 SLIM INZICHT

Het resultaat:  24/7 Slim inzicht in het totaalverbruik, sluipverbruik en het verbruik van jouw energie-slurpers.

Wat betekent
dit voor jou?

24/7 Slim inzicht! In het energieverbruik van de belangrijkste apparaten in jouw huis via website en App. In €, kWh en CO2.

Snooozzz! Jouw sluipverbruik in beeld.

Boem! 10-20% besparen want je weet nu waar dat kan.

Makkelijk! je hoeft niet zelf je apparaten te benoemen, dat doen wij voor je.

Jij houdt de regie! Wij geven jou tips, jij bepaalt welke je gebruikt om energie te besparen. We laten je weten hoe goed je het doet (of niet).

Leuk! Je ziet direct het resultaat van jouw acties en kunt jezelf vergelijken met anderen. In de toekomst kun je zelfs de competitie met elkaar aangaan.

Kostbaar? Nee! Je hoeft geen duur kastje aan te schaffen dat totaal uit de Toon valt in huis zonder echt iets toe te voegen.

Frisse lucht! Besparen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet!

Meer informatie

Wat heb je nodig voor Slim inzicht van Ipsum?

Een slimme meter thuis. Heb je die nog niet, kijk dan op www.slimmemeters.nl wanneer jouw huis aan de beurt is. Of, als je niet kunt wachten, hoe je hem eerder kunt krijgen.

Een internetaansluiting

Je beste beentje voor om te gaan besparen. Met jouw hulp gaan we dat CO2 akkoord makkelijk halen!

De Ipsum App of web-app

Ook meedoen?

Slim inzicht komt eraan, schrijf je nu alvast in om korting te krijgen!

Geef dan hier jouw contactgegevens door!

De bomen en het bos?

Best moeilijk om als consument je weg te vinden als er zo’n 50 producten en diensten te koop of “gratis” verkrijgbaar zijn. En allemaal claimen ze dat ze je inzicht geven en helpen met besparen. We zetten graag voor jou de belangrijkste verschillen op een rijtje.

Ipsum inzicht

ipsum-inzicht

Real-time inzicht tot op het apparaat nauwkeurig.  Vergelijken met anderen en tips en analyses.  Snelle en makkelijke installatie. Optimaal inzicht en feedback geeft een maximale besparing. Ipsum is nieuw en zit in beta-fase. Ipsum is onafhankelijk van energiebedrijven.

Slimme Thermostaat

slimme-thermostaat

Erg dure oplossing. Alleen inzicht in je totaalverbruik. Voor apparaat inzicht zijn extra pluggen nodig. Kassa en Radar hebben aandacht besteed aan de hoge verborgen kosten en toename van energieverbruik door een “slimme” thermostaat. Installatie door monteur. Je maanlasten zullen stijgen of je zult per saldo niet veel merken van lagere energieprijzen.

Pluggen

pluggen

Veel prijsverschillen, veel keuze. Een dure oplossing als je alles in je huis wilt pluggen. Geen vergelijking met andere gebruikers. Vaak extra apparatuur nodig voor optimaal comfort en inzicht. Je zult veel zelf moeten doen om tot inzicht te komen.

Smappee of vergelijkbaar

smappee

Met de hoge aanschafkosten en de installatie door een monteur is de terugverdientijd lang. Installatie zonder monteur kan wel maar is gevaarlijk omdat je klemmen om de stroomdraad moet doen. Je zult zelf apparaten moeten benoemen, als je dat goed lukt en het apparaat blijft heel heb je prima inzicht.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ipsum in de media