Disclaimer

Disclaimer voor www.ipsumenergy.com

 

Ipsum Energy handelt onder de naam Ipsum Sales International B.V en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. (KvK 54096464).

 

Ipsum verleent je graag toegang tot www.ipsumenergy.com. De informatie op deze website is bedoeld om jou meer te vertellen over Ipsum en onze service Slim inzicht. Wij stellen alle informatie zorgvuldig samen. Klopt er iets niet? Laat het ons weten: info@ipsumenergy.com.

 

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze website en onze service Slim inzicht liggen bij Ipsum Energy.

 

Omdat Ipsum nog in Bèta zit en wij nog veel meer mooie ideeën hebben om jou te helpen energie te besparen op een leuke manier, blijven wij continue werken aan het nog beter maken van onze website en dienst. Daarom kan het zijn dat wij de informatie op de website wijzigen, zonder je dat vooraf te vertellen.

 

Ipsum is nogal wars van allerlei regeltjes, maar wij horen je toch te melden dat wij niet aansprakelijk zijn voor enige schade ten gevolge van het gebruik van deze website. Ook kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor informatie verstrekt door andere websites of diensten waaraan wij refereren. We nodigen je ook uit om ons privacy beleid goed door te nemen voor je Slim inzicht gaat gebruiken. Tot slot: deze disclaimer kan van tijd tot tijd veranderen.

 

Nu de formaliteiten uit de weg zijn, wensen wij je veel bespaar-plezier met Slim inzicht van Ipsum!