Ipsum houdt het graag simpel

Zo houd JIJ tenminste energie over!

Wat heb je nodig voor de Ipsum app?

Slimme meter

Een internetaansluiting

Een smartphone (IOS/Android)

De Ipsum dongle

De Ipsum App

Je beste beentje voor om te besparen!

Plug & Play op de slimme meter

Iedereen in Nederland krijgt een slimme meter aangeboden. Heb je die nog niet kijk dan op www.slimmemeters.nl wanneer jouw huis aan de beurt is. En goed om te weten; de slimme meter is gratis!

Je slimme meter heeft één open “poort” (de P1), plug de Ipsum dongle in, download de app en je krijgt je persoonlijke inzichten op apparaatniveau.

     Magie van Ipsum

Ons geweldige technische team met daarin 3 assistent professoren van de Universiteit Twente heeft 4 jaar lang gesleuteld aan complexe algoritmes.

Uniek in de wereld. We zijn hier dan ook ontzettend trots op! Voor ons hele verhaal klik hieronder!

ONS HELE VERHAAL

Automatische benoeming van apparaten

Ipsum ziet de volgende apparaten; droger, wasmachine, oven, koelkast/vriezer, boiler/waterkoker, droger, oven. Kortom; we zien veel maar nog niet alles! Je hoeft niet zelf je apparaten te benoemen en geen plugs te installeren. Je hoeft alleen op je telefoon te kijken. De komende tijd zullen we hard werken om nog meer apparaten toe te voegen zodat je nog meer kan besparen.

Wat doen anderen?

Gratis apps van energieleveranciers

Geven alleen totaalinzicht. Dan weet je nóg niet waar jij het meest op kan besparen en hoe.

Installatie meting op de stroomdraad

Hier moet je een duurder kastje installeren op de stroomdraad. Complexer en in principe heb je hulp nodig van een installateur. Vaak moet je ook zelf je apparaten benoemen.

Energie pluggen per apparaat

Elk elektrisch apparaat krijgt dan een aparte plug. Deze oplossing zou je als de upgrade van Ipsum kunnen zien maar alleen als je er substantieel meer geld voor over hebt. Vaak is schakelen dan wel mogelijk.

Slimme thermostaten

Een leuk gadget waarmee je via settings op afstand je verwarming thuis regelt. Maar ten aanzien van je energieverbruik geeft het je alleen totaalinzicht, net als de gratis apps van energieleveranciers. En dus bespaar je niet.

     Privacy & Beveiliging

Ipsum garandeert de veiligheid en privacy van haar klanten. Alle data is versleuteld.

Ipsum houdt persoonsgegevens en energiedata strikt gescheiden door twee verschillende databases. Informatie wordt niet gedeeld met derden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

Bestellen

Wil je ook inzicht van Ipsum, bestel dan nu via de onderstaande button!

BESTELLEN