Ipsum’s finale van Energie(s)topper 2018!

16 mrt Ipsum’s finale van Energie(s)topper 2018!

Beste Friends of Ipsum!

We zijn ongelooflijk blij en trots dat we gisteren, 15 maart in de finale van de Energie(s)topper van het jaar stonden.

Voor deze competitie was Stichting DOEN op zoek naar zogenaamde ‘zero heroes’: voorlopers op het gebied van energiebesparing en aanbieders van eenvoudig toepasbare producten of diensten in Nederland, die het consumenten en bedrijven makkelijk maken om energie te besparen.

We hebben helaas niet de 1e prijs gewonnen. Deze ging naar Wellsun.

Wel was er veel positieve feedback van de jury, onder leiding van Ed Nijpels. Onder andere de volgende punten over Ipsum:
– Consument wordt ontzorgd
– Gebruik van hét communicatiemiddel; de smartphone
– Groot potentieel
– Aandacht voor gedragsverandering
– Gebruik makend van de slimme meter.

Maar niet getreurd, we zijn enorm trots op deze finaleplaats (slechts 5 uit meer dan 100 inzendingen) en de bevestigingen/aanmoedigingen tijdens deze finale hebben ons alleen maar verder gesterkt. Gesterkt om heel veel consumenten te helpen besparen. Vooral ook diegene te maken hebben met Energiearmoede.

Wij zullen dat met jullie samen doen; investeerders, partners en geinteresseerde consumenten van het eerste uur! Stichting DOEN & de juryleden hebben al aangegeven Ipsum hier graag bij te helpen.

De nieuwe App staat intussen in de App Store & Google Play. Die kunnen jullie alvast downloaden en via de demo mee spelen. Een flink aantal van jullie heeft zich al aangemeld voor onze dienst We weten dat we nog even moeten wachten op de dongle/hardware om jullie ook daadwerkelijk aan te sluiten.  Hou nog even vol, zoals wij dat zéker ook zullen doen!

Hartelijke groet van het hele Ipsum team.