Privacy beleid

Privacy beleid Ipsum Energy

 

Versie 0.1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14 juni 2016.

 

Ipsum Energy handelt onder de naam Ipsum Sales International B.V. en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 54096464 en is onderdeel van Ipsum Holding (KvK nr. 55723950). Wij zijn er van bewust dat jij vertrouwen stelt in ons. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen dan ook heel serieus. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website en/of apps gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

 

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Ipsum Energy. Wees je ervan bewust dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. Maak je gebruik van Slim inzicht via de Ipsum app of web-app, accepteer dan eerst deze privacy voorwaarden (dit wordt je gevraagd in de apps) alvorens je Slim inzicht gaat gebruiken.

 

Ipsum energy respecteert de privacy van haar klanten en alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Welke gegevens verzamelen wij en met welk doel?

 

Gebruik van onze diensten

Ipsum gebruikt jouw persoonsgegevens voor het onderhouden van een goed contact, bijvoorbeeld voor het versturen van nieuwsbrieven of voor het afhandelen van een vraag of klacht.

 

Wanneer jij je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Ipsum Energy. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Energieverbruiksdata

Ipsum verzamelt jouw energie-verbruiksgegevens. Die gegevens gebruiken we om te des-aggregeren en jou continue Slim inzicht te geven in jouw energieverbruik. Ook maken wij op basis van jouw verbruiksgegevens en dat van anderen analyses en tips om jou te helpen te besparen.

Wij gebruiken daarvoor ook jouw profielgegevens die je zelf kunt invullen in de app of web-app.

 

Wij gebruiken jouw verbruiksdata verder voor onderzoeksdoeleinden, het verbeteren van onze techniek en het zorgen voor een juiste werking van de techniek, voor het anoniem vergelijken van zelfde type huishoudens (eventueel in bepaalde regio’s) met elkaar en voor marketing doeleinden. We merken daarbij op dat wij zonder voorafgaande toestemming van jou geen gegevens aan derden zullen verstrekken die terug te voeren zijn op jou als persoon. (persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens).

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Communicatie

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Ipsum Energy die gehost worden bij een derde partij in Europa. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes) die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar de beveiligde servers van Ipsum Energy. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

 

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site en de Ipsum app en web-app. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Indien je geen prijs meer stelt op een mailing of de nieuwsbrief van Ipsum, stuur dan een mailtje naar info@ipsumenergy.com.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen via support@ipsumenergy.com. Of je kunt ons een brief sturen.  Zie daarvoor onze contactgegevens.

 

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

 

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacy beleid, kun je contact met ons opnemen via: info@ipsumenergy.com